Clubkampioenschappen 2018

De Clubkampioenschappen 2018 zitten er weer op en we hebben weer nieuwe Clubkampioenen in diverse onderdelen. Zie voor de winnaars Toernooi.nl. De foto's staan hier, op Menu-Over Vereniging-Foto's 
Ook dit jaar kunnen we weer terugkijken op leuke en spannende Clubkampioenschappen. Voor het eerst gecombineerd met de Jeugd, wat zeer goed bevallen is en leuk voor onze Jeugdleden om zowel tegen de senioren als op een baan naast de senioren te spelen.
Gelukkig weer iets meer inschrijvingen dan vorig jaar. En we hopen dan ook dat dit volgende jaar nog meer wordt, want de Clubkampioenschappen moeten blijven bestaan. Een club behoort Clubkampioenschappen te hebben. Een toernooi georganiseerd door leden en voor de leden.
Het moet een feest worden, wat het dit jaar zeker was, met op zaterdag 8 september een ijscokar en een springkussen voor de Jeugd en voor iedereen gratis in de namiddag een puntzak frites met een snack en een DJ/zanger voor het entertainment.
Zeker de moeite waard om het volgend jaar weer op deze manier te doen. Kortom een geslaagd toernooi dankzij alle leden die mee hebben gedaan met hun inzet en sportiviteit, maar ook dankzij de Commissie Clubkampioenschappen Senioren en de Jeugdcommissie, de mensen achter de schermen van diverse commissies, banenonderhoud, parkbeheer, het bestuur voor de medewerking om de extraatjes op zaterdag mogelijk te maken en natuurlijk alle barmedewerkers. TOP geregeld!

Commissie Clubkampioenschappen
Marika Faber, Petra Heesakkers,  Marleen v/d Beucken, Miranda de Kuijper, Sandra Rodriguez, Ronald Verdonk, John Hannink en Henk en Wilma Brummer

  

Jeugdcommissie
Davy Doll, Edwin en Koen Schwiedeps, Christiaan en Patricia van Hoof, Cindy Hannink, Nico van Geurp, Stephen Smith, Keoni Kreijzer en Amin Ehrami.


Verder was er op de finaledag een mooi afscheid van Petra Heesakkers, die zich meer dan 30 jaar als vrijwilliger heeft ingezet voor de club. BEDANKT PETRA!! 

      

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 0760

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch

KVK-nummer

40215593