Clubkampioenschappen 2020

De Clubkampioenschappen 2020 zitten er weer op en we hebben weer nieuwe Clubkampioenen in diverse onderdelen. En voor het eerst ook Clubkampioenen Padel.

Het was natuurlijk een bijzonder jaar door alle corona maatregelen en de grote Hambaken toernooien konden hierdoor helaas niet doorgaan. Daarom was de commissie blij dat het bestuur toestemming gaf om de Clubkampioenschappen wel te laten plaatsvinden.
We hadden 101 inschrijvingen en 156 spelers. We kunnen vaststellen dat het een geslaagd toernooi was met veel leuke en spannende wedstrijden dankzij alle leden die mee hebben gedaan met hun inzet en sportiviteit, maar ook dankzij de Commissie Clubkampioenschappen en de mensen achter de schermen van diverse commissies, AC, de keuken, banenonderhoud, parkbeheer, het bestuur, niet te vergeten Yvonne van Lieshout, die nagenoeg elke dag aanwezig was als EHBO’er en natuurlijk alle barmedewerkers. TOP geregeld!
En we willen vooral verder zeker de vele toeschouwers bedanken die mede zorgden voor een gezellige sfeer.  

De winnaars zijn te vinden via deze link   

Commissie Clubkampioenschappen.
Sandra Rodriguez , Marleen v/d Beucken, Miranda de Kuijper, Cocky Hesemans, Ronald Verdonk, John Hannink, Martijn de Waal en Henk Brummer.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 0760

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch

KVK-nummer

40215593