Corona-bardienst

Vanaf 6 november moeten de gasten in het paviljoen èn op het terras gecontroleerd worden met de Corona Check Scanner.

We willen de bardienstmedewerlers dan ook vragen om deze App op de eigen smartphone te installeren. Zoek in de Apple App Store of de Google Play Store naar de Corona Check Scanner en installeer die.

Een screenshot van de juiste app:

 

Bij het eerste gebruik van de App krijg je eerst nog een aantal instructieschermen die je een voor een even tot je moet nemen. Wellicht moet je nog toestemming geven voor de app om de camera te gebruiken.

Wordt de QR-code geaccepteerd, controleer dan de zeer beperkte gegevens op het scherm (soms alleen een voorletter of eerste letter van de achternaam) samen met de geboortedatum op de identiteitskaart of KNLTB pas van de speler. 

Mocht de scanner een afwijzing tonen lees dan de instructie onder de knop 'Wat kan ik doen?'.

Heb je tijdens de RegtUit competitie bardienst (maandagmiddag), dan verzorgt de captain van ons thuisteam voor het scannen van het bezoekende en het eigen team, je hoeft dan alleen de bezoekers te scannen die niet bij een team horen.

Spelers, die een vaccinatie registratiekaart hebben, kan ook toegang tot onze horeca verleend worden.

Mocht je problemen hebben met het installeren en gebruik van de app neem dan contact op met Joost Kant, 0653 32 364, [email protected], wellicht kan hij je verder helpen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 0760

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch

KVK-nummer

40215593