ALV moet tijdens vergadering 24 maart nieuw bestuur aanstellen

31 januari 2021


Sinds onze laatste nadrukkelijke oproep aan de leden om toe te treden tot het bestuur hebben we 2 reacties ontvangen. Daar zijn we blij mee, maar het is niet genoeg.
 
Tijdens de komende ALV op woensdag 24 maart zullen ook voorzitter (Bass Jobsen) en secretaris (Gijs Bartelet) aftreden. Bass Jobsen stelt zich per direct verkiesbaar. Gijs Bartelet is niet meer verkiesbaar. Hierdoor dreigt de situatie te ontstaan dat er tijdens de ALV niet voldoende kandidaten zijn om een volwaardig bestuur samen te stellen.
 
Wanneer er tijdens de komende ALV in maart geen nieuwe bestuursleden en penningmeester zijn, dan zullen deze volgens de statuten tijdens de ALV moeten worden aangewezen. Lukt dat niet dan kan sluiting van het park het ultieme gevolg zijn.
Het bestuur vergadert 12 x per jaar. Daarnaast ben je ongeveer 1 a 2 uur per week kwijt.
 
2021 zal een belangrijk jaar worden, omdat de Corona-crisis ook voor onze vereniging ingrijpende gevolgen heeft. We hebben de afgelopen jaren gewerkt aan een toekomstbestendige vereniging, die lijn willen we graag voortzetten en daar hebben wij jou bij nodig! Waar houdt het bestuur zich vooral mee bezig? Op de agenda staan een pasjessysteem bij de toegangspoort, de evaluatie en mogelijke uitbreiding van padel, het paviljoen, ledenaanwas en nog meer. Interessant en uitdagend dus!
 
Ben je enthousiast en wil je je steentje bijdragen? Of twijfel je over de hoeveelheid tijd (we vergaderen eens per maand) die in deze functie(s) gaat zitten, of over de inhoud? Meld je bij het bestuur via: [email protected] of bel met een van de bestuursleden.
 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 07 60, bgg +31 6 51 08 29 39

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch