Clubkampioenschappen 2020

16 juli 2020

NIEUWS- NIEUWS- NIEUWS- NIEUWS- NIEUWS- NIEUWS- NIEUWS

Vanwege een te korte voorbereidingstijd is er besloten om dit jaar geen Open Hambaken Toernooi te organiseren, maar…
We willen deze zomer niet geruisloos voorbij laten gaan en dus worden er van 26 augustus t/m 6 september Clubkampioenschappen gehouden voor zowel Tennis als voor Padel! Ook dit jaar wordt het toernooi voor jeugd en senioren gecombineerd. Noteer deze datum in je agenda en schrijf je in!!

Wanneer het aantal inschrijvingen bekend is, wordt de startdatum definitief bepaald. Bij minder inschrijvingen kunnen de eerste wedstrijden worden verplaatst naar vrijdag 28 augustus of zaterdag 29 augustus. De halve finales vinden zoveel mogelijk plaats op zaterdag 5 september en de finales op zondag 6 september.

Volop keus voor jullie: Enkel, Dubbel, Mix bij Tennis en ook genderneutraal bij Padel in de categorieën gevorderden en beginners.
Je mag met 2 onderdelen mee doen. Tevens is het een mooie gelegenheid om weer in het speelritme te komen voor de competitie.

Zondag 6 september zal ook de officiële, feestelijke opening van de Padel banen plaatsvinden en wordt er onder andere een demonstratiewedstrijd gespeeld. Meer details zullen t.z.t. worden bekend gemaakt via de website/Clubapp en facebook.

Spelregels
Zie hiervoor het reglement op toernooi.nl

Inschrijven
Elke deelnemer dient zich persoonlijk in te schrijven via www.toernooi.nl. Inschrijvingen via internet zijn pas geldig als deze door de wedstrijdleiding zijn ontvangen.
De inschrijving sluit op zondag 16 augustus 2020 om 23:59 (GMT +02:00).

Speel mee
Doe mee! De commissie Clubkampioenschappen verwelkomt je graag op de Hambaken om er met zoveel mogelijk leden een sportief en gezellig evenement van te maken. Houd hiervoor de website/Clubapp en facebook in de gaten.

Inschrijven kan ook via onderstaande link:
https://bit.ly/32pgERm

De toernooicommissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 07 60, bgg +31 6 51 08 29 39

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch