Jubileum 50 jaar TV De Hambaken

01 mei 2020

Afgelopen maanden zijn wij, achter de schermen, druk bezig geweest met het voorbereiden van ons jubileumweekend in het kader van het 50 jarig bestaan van onze vereniging.
Dit weekend staat gepland voor 19 en 20 september 2020, maar zoals jullie allemaal weten, zijn dergelijke activiteiten als gevolg van het Corona virus, voorlopig verboden tot 1 september 2020.  

In overleg met het bestuur, hebben wij als jubileumcommissie besloten dit feestweekend te verzetten naar een nader te bepalen datum in 2021.
Omdat tot nu toe alles onzeker is en we totaal niet weten waar we over enkele maanden staan, hebben wij dit besluit genomen.

Het was zeker niet makkelijk, maar omdat alle afspraken die nu gemaakt moeten worden, onder voorbehoud zijn en iedereen in onzekerheid leeft, leek dit ons de beste beslissing.  

Daarnaast hebben we onszelf ook afgevraagd of, indien het na 1 september wel mogelijk zou zijn om dergelijke evenementen te organiseren, iedereen er aan toe is en het aan durft om aanwezig te zijn.
We willen immers wél dat zoveel mogelijk leden enthousiast en zonder zorgen naar ons feest kunnen komen.
Het moet tenslotte een feest zijn en niet een weekend vol evenementen die aangepast moeten worden of waar leden niet met een fijn gevoel naartoe willen komen.  

Wij vertrouwen erop dat jullie onze beslissing steunen en dat we er samen een prachtig weekend van gaan maken op het moment dat alles weer veilig en vertrouwd is.

Zodra er een nieuwe datum bekend is, worden jullie hier uiteraard van op de hoogte gebracht. Wij zullen bij deze keuze rekening houden met alle ándere activiteiten van onze vereniging en de adviezen van het kabinet in samenspraak met het RIVM.  

Blijf allemaal gezond en hopelijk tot snel!  

Namens de jubileumcommissie,

Frederique de Jonge, Harry Aarts,Helen van Maasakkers, John Hannink,Kristel Verbunt, Yvonne van Lieshout, Rinus van Geurp

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 07 60, bgg +31 6 51 08 29 39

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch