Let’s play tennisavond op 19 april en Husselavond elke maandag vanaf 7 mei

06 april 2018

Geachte nieuwe leden en leden die vaker willen spelen,

Wij willen jullie graag uitnodigen voor 2 activiteiten, waarbij het doel is dat ook leden die nu minder vaak spelen vaker gaan tennissen en/of nieuwe tennismaatjes ontmoeten:

Let’s Play Tennis avond
Op donderdag 19 april gaan we graag met jullie tennissen van 19.30u tot 22.00u. Je kunt je individueel inschrijven en afhankelijk van aantal inschrijvingen worden er dubbel en enkel wedstrijden van ongeveer 30 minuten gespeeld. De inschrijving is gratis. We proberen iedereen naar speelsterkte in te delen. Iedereen mag zich inschrijven maar we proberen ons met deze avond te richten op nieuwe leden en leden die niet elke week spelen, en vaker zouden willen spelen. 

Indien je je inschrijft verzoeken we je op 19 april om 19.15u aanwezig te zijn zodat we op tijd kunnen beginnen.

Inschrijven graag via deze link: https://goo.gl/forms/tvpZpNM6zU7MkM5v1

Husselavond
Vanaf 7 mei gaan we elke maandag van 19.30u tot 22.00u een husselavond houden. Iedereen is welkom om 1 of meerdere wedstrijden van 30 of 45 minuten te spelen. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers per avond. Uiteraard kun je ook kiezen om alleen de eerste 1of 2 wedstrijden mee te doen. Het is eventueel ook mogelijk later op de avond aan te sluiten indien er nog plek is. 

Je hoeft je voor de husselavond niet aan te melden en je hebt geen tennispartner nodig. Afhankelijk van aantal deelnemers per ronde en van de wensen van de aanwezigen spelen we dubbel en/of enkel wedstrijden. Deze avond is zeker ook bedoeld voor leden die nu alleen les hebben of bijna nooit spelen en hiermee nieuwe tennispartners kunnen ontmoeten met dezelfde speelsterkte. 

Wij hopen jullie met velen te zien op donderdag 19 april en vanaf 7 mei elke maandag om 19.30u.

Met vriendelijke groet,

Namens de Let’s Play commissie
Voorheen Nieuwe Leden Commissie
Jan Robben
Hedwig Bechtold
Angela Grielis
Rob van den Berk 


Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 07 60, bgg +31 6 51 08 29 39

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2/a
5231 BW 's-Hertogenbosch
Nederland