Padelplan aangenomen

14 juni 2019

Gisterenavond is door een meerderheid van de aanwezigen op de extra ALV ingestemd met de aanleg van twee padelbanen op de plek van baan 7.

In totaal hebben 117 leden een stem uitgebracht en met 77 stemmen vóór is het padelplan aangenomen.

We zijn als bestuur trots op de betrokkenheid die door onze leden is getoond, zowel op de avond zelf als door het toezenden van ingekomen stukken, en we hopen dat we met het aannemen van dit plan een goede stap gaan zetten om als vereniging weer te gaan groeien.

 

Hoe nu verder?

We gaan aan de slag met de realisatie van het plan. Dit houdt in dat we de, in de financiële onderbouwing opgenomen, subsidie en lening gaan aanvragen en we gaan zorgdragen voor concretisering richting de padelbaan bouwer.

Daarnaast zullen we, zodra subsidie en lening toegezegd zijn en de aanleg kan starten, als club actief aan de slag moeten met de promotie van ons nieuwe sportaanbod.

In de tussentijd zullen we zoveel mogelijk communiceren over de voortgang van het project en zullen we met alle commissies en de leden in gesprek gaan over hoe padel het beste een plek kan vinden in onze vereniging.

Mocht je nog vragen hebben over het plan, de stemming of heb je ideeën / wil je een bijdrage leveren in de promotie? Mail dan naar: [email protected].

 

Nogmaals dank voor jullie aanwezigheid,

De padel werkgroep en het bestuur

Categorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 07 60, bgg +31 6 51 08 29 39

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch