Save the date: 13 juni stemming aanleg padelbanen

08 mei 2019

Graag attenderen wij jullie op een extra ALV op donderdag 13 juni voor de stemming over padelbanen op ons park. 

De ALV zal gehouden worden in ons paviljoen om 20:00 uur. In het belang van de vereniging vragen wij alle stemgerechtigde leden hierbij aanwezig te zijn. 

Op korte termijn ontvangen jullie vanuit de werkgroep en het bestuur de informatie over het padelplan en het financiële plaatje. Op 13 juni lichten we het plan toe, kunnen vragen gesteld worden en volgt de stemming.

Voor wie de voorinformatie heeft gemist, hieronder een korte samenvatting van wat er de afgelopen tijd de revue heeft gepasseerd.

• Naast dat ons ledenaantal al jaren terugloopt zien we ook een verandering in de tenniscultuur. Padel is een snel opkomende sport en clubs in de regio zien het enthousiasme voor padel bij hun tennisspelers groeien.
• In augustus 2018 is uit zeer positieve enquête resultaten gebleken dat er binnen onze club de behoefte is om padel verder te onderzoeken.
• 28 nov ALV: Er is een update gepresenteerd van het plan om twee banen aan te leggen op de plek van de jeu de boules banen. 
• 21 mrt ALV: De plek van de jeu de boules banen lijkt niet mogelijk vanwege (gas)leidingen in de grond. Er is besloten om de opties te bekijken om baan 7 een herbestemming te geven.

Nogmaals verzoeken wij een ieder aanwezig te zijn op de extra ALV.

Datum: donderdag 13 juni 
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Paviljoen TV De Hambaken

Met vriendelijke groet, 

Werkgroep Padel
Bestuur TV De Hambaken

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 07 60, bgg +31 6 51 08 29 39

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch