Bardienst Instructie

Voor de volledigheid:

Voor een lid zonder toegang op het 'voor leden' gedeelte van onze website moet je eerst een inlogaccount aanmaken. Voor het inplannen van de bardiensten moet je nu de volgende procedure volgen, er is op YouTube ook een instructiefilmpje gezet, klik hier om het af te spelen.

Voer de volgende stappen uit op een computer, tablet of smartphone:

 1. Ga naar de inlogpagina voor de bardienstplanning Als je al een wachtwoord hebt ga dan naar stap 7.
 2. Er verschijnt een inlogscherm, maar eerst moet er een wachtwoord aangevraagd worden. Klik Wachtwoord vergeten.
 3. Vul je bondsnummer in en klik op Stuur mij een nieuwe code.
 4. Open je e-mail, er is een mail van [email protected]. Het kan zijn dat de mail in de map 'Ongewenste mail' binnenkomt.  In het bericht staat een link, klik daar op.
 5. Vul een wachtwoord in, en onthoudt het .
 6. Je krijgt een melding dat je wachtwoord is opgeslagen. je ziet dat er ook een App van onze vereniging is. Een aanrader! 
 7. Log nu in met je bondsnummer en wachtwoord.
 8. Er verschijnt een kalender, ga met de knop Volgende (rechts boven) naar de maand waarin je je eerste bardienst zou willen uitvoeren. 
 9. De beschikbare bardiensten zijn groen. Let er op dat de soort bardienst (toernooi - competitie - avond - middag...) aangegeven staat. Klik op je keuze. Er is onder aan deze pagina ook een overzicht van drukke diensten.
 10. Klik in het volgende scherm op (een van de) Inplannen knoppen.
 11. Herhaal deze procedure tot je alle 3 de bardiensten hebt ingevuld. Je kunt in het rechter deel van het scherm zien wat je gepland hebt, onder ‘Jouw bardiensten’.

NB. Het is ook mogelijk om je bardienst te plannen in de ClubApp. Scroll daarvoor door het Nieuws en ga naar de 'Dienstenplanner'. Rechts bovenaan ga je naar de kalender. Selecteer de gewenste datum, en daarna de gewenste dienst. Gebruik ook hier de knop 'Inplannen'.

Bedank voor je medewerking!
 
  Bardienst Coördinator,
  TV De Hambaken.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 07 60, bgg +31 6 51 08 29 39

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch