Reminder rondom afhangen padelbanen piekuren

01 mei 2024


We merken dat er bij sommigen wat onduidelijkheid is ontstaan m.b.t. de mogelijkheden rondom het afhangen van onze padelbanen. In de nieuwsbrief van december hebben we hier een stukje aan gewijd. Hieronder delen we graag nog keer deze informatie om te zorgen dat jullie goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden! 

Om meer verschillende leden in de gelegenheid te stellen een potje padel te spelen in de piekperiodes, heeft het bestuur in samenspraak met de padelcommissie en de technische commissie afgelopen december 2023 het volgende bedacht.  

Tijdens piekperiodes (op werkdagen 17:30 – 23:30 en in het weekend tot 13:00) is het mogelijk om maximaal 2 keer  per week (van maandag tot en met zondag) te reserveren als individu. Tijdens daluren is het nog steeds mogelijk om onbeperkt te spelen. Deze afhangregels gelden alleen voor de padelbanen, niet voor de tennisbanen.  

Belangrijk: Dit betekent nog steeds dat de regel geldt dat je binnen 36 uur één keer mag afhangen. Als je dus op maandag en woensdag gaat padellen in de piekuren, kun je pas de week erop voor maandag weer afhangen. Op deze manier hopen we dat we meer mensen de mogelijkheid kunnen bieden tijdens piekuren een leuk potje padel te spelen.

We willen jullie vragen om de banen op een correcte manier te blijven afhangen. Dit betekent pas afhangen wanneer je clubje compleet is en komen spelen met de personen die op de reservering staan.

We streven ernaar  om zoveel mogelijk padellers in de week aan spelen toe te laten komen!   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 648 0760

Tennispark TV De Hambaken

Het Wielsem 2a
5231 BW 's-Hertogenbosch

KVK-nummer

40215593